طرز تهیه یک ژله ساده برای شب یلدا
یک دسر ساده و راحت برای شب یلدا را حتما امتحان کنید.
این دسر لایهلایه با ترکیب رنگهای قرمز و سفید نهتنها جلوهی زیبایی به میز یلدای شما میدهد بلکه با ترکیب طعم شیرین وانیل و ترش انار، یک تجربه دلچسب را برای مهمانان رقم میزند.
مواد لازم
شیر ۲ پیمانه
شکر ⅓ پیمانه
عصاره وانیل &frac۱۲; قاشق چایخوری
نشاسته ذرت &frac۱۴; پیمانه
ژله انار یک بسته
دانه انار یک پیمانه
خامه فرم گرفته برای تزئین (اختیاری) بهمقدار لازم
ژله برای شب یلدا با انار
دستورالعمل:
در مرحله اول باید پودینگ وانیل را آماده کنید. برای درست کردن پودینگ ابتدا یک و نیم پیمانه شیر، شکر و عصاره وانیل را در یک قابلمه با حرارت متوسط ترکیب کرده و بهطور مداوم هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
سپس مخلوط بهدست آمده را بهمدت ۵ تا ۷ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا زمانیکه روی لبههای قابلمه حباب تشکیل شود.
در سومین مرحله، نشاسته ذرت را با شیر باقیمانده مخلوط کرده و بهآرامی به مخلوط پودینگ در حال پخت اضافه کنید.
حدود ۱.۵ دقیقه به هم زدن مداوم ادامه دهید تا پودینگ غلیظ شود.
مخلوط پودینگ را در ظرفهای دسر مد نظرتان تقسیم کرده و بهمدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
در همین حین بهسراغ درست کردن ژله بروید. پودر ژله را در یک پیمانه آب جوش حل کنید و سپس یک پیمانه آب سرد به آن اضافه کرده و بهخوبی مخلوط نمایید.
بعد از گذشت مدت زمان گفته شده، ظروف حاوی پودینگ را از یخچال خارج کرده و روی هر کدام حدود ۲ قاشق چایخوری دانهی انار بریزید.
سپس ژلهی اناری که درست کردید را به آرامی روی دانههای انار بریزید.
مجددا ظروف دسر را بهمدت ۲ ساعت یا تا زمانی که ژله کاملاً سفت شود، در یخچال قرار دهید.
در نهایت برای تزئین، میتوانید از خامه فرم گرفته استفاده کنید.